Våtrumsrenovering: badrum, WC, tvättstuga, relax/spa/bastu i Huddinge & Stockholm

Vi är ett VVS-företag som utför nyinstallationer, service, reparationer och entreprenadarbeten. Bland dessa finns professionella våtrumsrenoveringar. Våra våtrumsrenoveringar inkluderar allt som krävs så som flytspackling, kakling, snickeri, måleri, el-arbeten och allt annat som kan krävas för att renoveringen ska motsvara din målsättning.

Fördelar med att anlita ett VVS-företag för våtrumsrenoveringen

Om du någon gång renoverat till exempel ett badrum så vet du att det ofta krävs hjälp från flera byggentreprenörer för att arbetet ska bli färdigt. Detta slipper du med oss eftersom vi både är ett byggföretag och VVS-entreprenör. Det innebär att du får kostnaden för hela renoveringen samlad på en och samma faktura, och att du faktiskt sparar pengar.

Ditt kompetenta alternativ för våtrumsrenoveringar i Huddinge med omnejd

Du kan höra av dig till oss för att få hjälp med renoveringar av våtrum i till exempel Slakthusområdet, Globen, Gullmarsplan, Hammarbyhöjden och Blåsut.

Ett VVS-företag som tar hand om ditt entreprenadarbete

Hur vill du att ditt/dina badrum ska se ut? Hör av dig till oss och berätta om önskemålen du har. Vi kan såklart ge rådgivning kring materialval, varumärken med mera. Beroende på storleken på ditt projekt kan du räkna med att få återkoppling i form av en kostnadsfri offert inom 48 timmar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *