Stopp i avlopp & avloppsrensning i Huddinge & Stockholm

Om din fastighet drabbats av stopp i avloppet vill du såklart få hjälp med detta så fort som möjligt. Vi står redo att rycka ut med vår spolningsbil och avhjälpa problemet snabbt. Vi genomför både avloppsrensning genom högtycksspolning och mekaniskt om så krävs.

Ett rörmokeri som är snabbt på plats

För att få akut hjälp med ett stopp i avloppet kontaktar du oss via telefon. Har din fastighet drabbats av upprepade stopp i avloppet? Det kan i sådana fall tyda på att någonting är fel i avloppsstammen. I det fallet erbjuder vi också tjänster för att ta reda på vart felet ligger, till exempel genom rörfilmning.

Vi är snabbt på plats i Huddinge med omnejd

Vi är redo att rycka ut för att snabbt lösa stoppet i ditt avlopp i orter och områden som Trångsund, Globen, Hammarbyhöjden, Kärrtorp och Tallkrogen.

Kontakta oss för att få hjälp med avloppsstammen

Som redan nämnts kommer du enklast i kontakt med oss genom att ringa, om det är så att du behöver akut hjälp. Du kan också prata underhållstjänster med oss, som till exempel underhållsspolning som är ett bra sätt att förebygga stopp i avloppet. Oavsett vilket ärende du har kan du räkna med ett trevligt bemötande och att vi ger dig en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *