Stamspolning & spola Avlopp med högtrycksspolning i Huddinge & Stockholm

Varför ska man utföra regelbundna underhållsspolningar? För att det håller avloppsstammen i gott skick och förebygger stopp. Som expert på allt inom rörservice kan vi ge dig högtrycksspolning av avloppstammar till konkurrenskraftiga priser. Den vägen hjälper vi dig att spara pengar på en avloppsrenovering.

Underhållsspolning- en del av regelbunden rörservice

Det kan tyckas onödigt att spola avloppsstammen när det inte finns något stopp i avloppet. Faktum är dock att det är ett väldigt effektivt sätt att förebygga problem. Sediment och avlagringar spolas bort och rörsystemet blir rent funktionellt som nytt igen.

Underhållsspolning åt kunder i Huddinge med omnejd

Vi genomför underhållsspolning av fastigheter som hyreshus, villor, sommarstugor, kontorsfastigheter, radhus och många andra i bland annat Nacka, Mälarhöjden, Fruängen, Enskede och Slakthusområdet. Underhållsspolning utför vi mestadels åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Privatpersoner och företag är självklart också välkomna att kontakta oss.

Få ett gratis prisförslag utan köpkrav

En utgångspunkt är att stamspolning ska utföras med ungefär fem års mellanrum. Om det börjar bli dags för detta i din fastighet kan du enkelt komma i kontakt med oss. Det är bara att ringa eller skriva så återkopplar vi med en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *