Stambyte & stamrenovering i Huddinge & Stockholm

Stambyten behöver genomföras med ungefär 50-60 års mellanrum, stamrenoveringar något oftare än så och vid behov. Om avloppsstammen i din fastighet börjat bli sliten kan vi ta reda på hur renoveringsbehovet ser ut, och sen såklart göra själva jobbet. Vi utför stambyten och stamrenoveringar med stor noggrannhet.

Ett VVS-företag för ett smidigt stambyte

Vi tar alltså hand om allt kring samordningen och genomförandet av ett stambyte. Självklart är vi också flexibla i den meningen att det är du som kund som avgör exakt vad du vill att vi ska genomföra.

Stambyten och renoveringar i fastigheter i och runt Huddinge

Vi utför stambyten och renoveringar i allt från sommarstugor till hyreshus i omnejden runt Huddinge. Dit räknar vi exempelvis Skogås, Midsommarkransen, Björkhagen, Blåsut och Älvsjö.

Kompromissa inte med kvaliteten vid stambyten

Ett stambyte är en av de mest omfattande renoveringarna man kan genomföra i en fastighet. Det är alltså inte läge att kompromissa med kvaliteten i det avseendet. Hör av dig till oss och boka en besiktning, helt kostnadsfritt. Vi går igenom avloppsstammen och tar reda på exakt vad som behöver åtgärdas. Vi sammanställer resultatet i din offert som du får helt kostnadsfritt och utan köpkrav. Väl mött!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *