Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Huddinge & Stockholm

Har du en fastighet vars avloppsstam behöver renoveras? Vi utför renoveringar både av det mer reguljära slaget där vi byter ut slitna komponenter och i form av relining, eller rörinfodring. I båda fallen ser vi till att avloppsstammen blir som ny igen i funktionellt avseende.

Rörservice för kostnadseffektiva lösningar

Hur fungerar relining? Enkelt uttryckt går det till på så sätt att vi sprutar in en plastfilm som täcker den befintliga avloppsstammens insida. Insidan blir då helt slät och vattenflödet därmed bättre samtidigt som risken för stopp minskar.

Din firma för allt inom rörservice i Huddinge med närområde

Huddinge och Stockholmstrakten med områden och orter som Saltsjö-Boo, Gustavsberg, Hägersten, Nacka och Skärmarbrink är vårt arbetsområde. Relining och avloppsrenoveringar är en tjänst vi utför åt kundgrupper som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Vänta inte med renoveringen – kontakta oss redan idag

Hur ofta avloppsstammen behöver renoveras varierar beroende på många olika faktorer. Om du har en misstanke om att det börjar bli dags kan du boka oss för att besiktiga avloppsstammen i din fastighet. Detta är kostnadsfritt och mynnar ut i en offert som är gratis den också. Välkommen!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *