Installera enskilt avlopp, reningsverk, trekammarbrunn & slamavskiljare i Huddinge & Stockholm

Vi hjälper dig med allt som krävs för ett enskilt avlopp. Det inkluderar installationer av reningsverk och slamavskiljare anpassade till skyddsnivån vid din fastighet, såväl som grävarbeten och allt annat praktiskt som krävs för att ro projektet i land. Vi erbjuder smidiga lösningar till bra priser.

En rörläggare som gör installationen enkel för dig

Om du vill ha en kostnadseffektiv och heltäckande lösning för enskilt avlopp och finns i eller någonstans i trakterna runt Huddinge är vi ett exemplariskt val. Vi är kundnära och serviceorienterade med stor vana av att jobba åt beställare så som privatkunder, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.

Vårt arbetsområde

Som redan nämnts hittar du oss i Huddinge, vi jobbar dock även i bland annat Saltsjö-Boo, Midsommarkransen, Gustavsberg, Hägersten och Trångsund.

Hör av dig till oss för att få ett gratis prisförslag

Hur mycket kostar det att installera enskilt avlopp till din fastighet? Det beror förstås helt och hållet på förutsättningarna. Till exempel om systemet behöver förses med en hygienbarriär på grund av föroreningsrisk, eller hur omfattande grävarbeten som krävs. Kontakta oss och berätta mer om hur det ser ut vid fastigheten där du vill ha hjälp så tar vi fram en gratis offert åt dig.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *