Installera eller byta blandare & köksblandare i Huddinge & Stockholm

Har du en blandare som spruckit, gått sönder eller som bara är så sliten att den behöver bytas ut? Då är vi VVS-företaget som kan göra detta åt dig. Snabbt, smidigt och enkelt. Vi monterar bort din gamla blandare och installerar den nya. Vi kan även hjälpa dig att beställa in en blandare som passar perfekt för dina förutsättningar och mål.

Anlita professionell VVS-service för installationen av blandare

Vi ordnar installationer av alla vanligt förekommande blandare. Våra installationer inkluderar såväl nedmontering som alla nödvändiga justeringar som behöver göras för att din nya blandare ska fungera optimalt.

 • Köksblandare
 • Tvättställsblandare
 • Badrumskran
 • Duschblandare
 • Badkarsblandare

Enkla och professionella byten av blandare i bland annat Huddinge

Huddinge är vår hemort, men vi jobbar också i till exempel Björkhagen, Tallkrogen, Farsta, Trångsund och Nacka. Vi byter blandare åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag.

Renovering på gång? Eller har blandaren helt enkelt bara gått sönder?

Det ska inte vara svårt att byta blandare. Det enda du behöver göra är att kontakta oss, berätta vilken typ av blandare det rör sig om och om du har några övriga önskemål så återkopplar vi till dig snarast möjligt. Du får förstås en gratis offert utan några som helst köpkrav. Väl mött!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *