Byte rörledningar & bilning avloppsrör i Huddinge & Stockholm

I många hus är rörsystemen integrerade i väggarna. Fördelen med detta är att det sparar plats, nackdelen är att det blir svårare att renovera eller att reparera eventuella läckor. Det är där vi kommer in i bilden. Vi är en kombinerad håltagare och VVS-firma som hjälper dig slå hål i betong och samtidigt byta ut eller laga dina rör.

Professionell och pålitlig VVS-service

Att anlita ett företag för håltagning och ett för reparationen av rören är inte bara krångligare, i de allra flesta fallen kostar det också mer. Med oss vid rodret får du en heltäckande renoveringslösning vilket underlättar för dig. Samtidigt genomförs också hela processen med bättre samordning vilket gör det mer kostnadseffektivt.

Håltagning och renovering av rörledningar i Huddinge med omnejd

Vi står redo att rycka ut vid renoveringar och läckor till kunder i bland annat Älvsjö, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Tallkrogen och Farsta. Dessa är tjänster vi utför åt privatkunder såväl som åt fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss

Behöver du hjälp akut med en läcka? Då gör du bäst i att ringa oss. Om du har en förfrågan om bilning i samband med avloppsrenovering kan du ringa eller skriva. Oavsett vilket återkopplar vi till dig så fort vi bara kan, med en gratis offert utan köpkrav.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *