Byta vattenutkastare & trädgårdskran i Huddinge & Stockholm

Det ska vara enkelt att byta trädgårdskran. Med oss får du en helhetslösning där vi inte bara kan byta trädgårdskranen utan också utföra eventuella reparationer och annat som kan vara nödvändigt för att vattenutkastaren ska fungera korrekt. Vi byter till frostsäkra trädgårdskranar av hög kvalitet.

Nyinstallationer och reparationer till fast pris

När våren kommer är det många som letar sig ut i sina trädgårdar för att göra säsongens första trädgårdsarbeten. Många upptäcker också att deras gamla trädgårdskran frusit sönder. Det är då du kontaktar oss för att snabbt få hjälp och slippa ett större avbrott i trädgårdssysslorna än nödvändigt.

Kvicka och högkvalitativa byten av trädgårdskranar i Huddingetrakten

Eftersom vi är baserade i Huddinge jobbar vi i princip åt kunder över hela Stockholm inkluderat i bland annat Gullmarsplan, Farsta, Mälarhöjden, Fruängen och Saltsjö-Boo.

Kontakta oss

Vi erbjuder helhetslösningar. Med det menar vi i det här sammanhanget att vi hjälper dig med installationen, men även med att ta fram en bra trädgårdskran. Vi köper in bland annat trädgårdskranar från kvalitetsleverantörer. Du kan med andra ord samla både inköpet och kostnaden för installationen på en och samma faktura. Först får du såklart en gratis offert. Väl mött!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *