Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Huddinge & Stockholm

Planerar du en badrumsrenovering? Äger du en fastighet där du vill uppgradera badrummen? Som skickligt och pålitligt VVS-företag kan vi hjälpa till med såväl enskilda byten och installationer som flera. Bland dessa utför vi byten av golvbrunnar, toalettstolar och takduschar.

Byten och nyinstallationer till fast pris

Det är till oss du vänder dig om du vill att byten av golvbrunnar och dylikt ska gå så enkelt och smidigt som möjligt. Vi utför byten av enskilda detaljer men också i större skala, till exempel om du är en fastighetsägare som vill byta toalettstolar i ett flertal badrum. Vi ger dig alltid ett fast pris för detta, baserat på hur många byten som ska utföras.

VVS-tjänster för kunder i Huddinge med närområde

Ta hjälp av vår skickliga personal för installationer och byten i bland annat Tallkrogen, Farsta, Saltsjö-Boo, Nacka och Gustavsberg.

Kontakta en trygg och pålitlig VVS-firma

Till oss kan du höra av dig för att få hjälp med reparationer, renoveringar, byggen och VVS-tjänster. Vi ger rådgivning kring varumärken, material och mycket annat. Få en offert för byte av golvbrunn med mera genom att kontakta oss. Offerten är självklart helt kostnadsfri.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *