Brunnsborrning & installera bergvärme i Huddinge & Stockholm

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag med alla typer av brunnsborrning. Detta inkluderar energibrunnar för bergvärme såväl som borrning av vattenbrunnar. Vi är en säker och pålitlig VVS-firma med mångårig vana av att leverera lösningar av högsta kvalitet till våra kunder.

Du får veta borrdjupet på förhand

Den största kostnaden vid borrning för vattenbrunn eller bergvärme är borrdjupet. Desto djupare, desto högre blir kostnaden. Med oss som entreprenör för borrningen kan du känna dig trygg i att du vet slutkostnaden på förhand. Du får nämligen reda på exakt hur djupt vi kommer borra och priset blir satt därefter.

Från borrning till installation i Huddinge med omnejd

En fördel med att anlita oss för brunnsborrning eller bergvärme är att vi kan ta hand om såväl borrningen som installation av värme- och vattenpumpar. Detta gör i sin tur att du sparar pengar. Våra tjänster erbjuds till kunder som finns i Huddinge med närområde, till exempel i Mälarhöjden, Fruängen, Enskede, Björkhagen och Slakthusområdet.

Vill du ha prisuppgifter?

I det fallet ska du boka oss på ett hembesök där vi undersöker förutsättningarna för borrningen. En kort tid efter vårt besök kan du räkna med att vi återkopplar med ett gratis prisförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *