Besiktning tätskikt vid våtrum & badrumsrenovering i Huddinge & Stockholm

Är du på jakt efter en certifierad partner som är specialister inom badrum och våtutrymmen? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder fullständig besiktning på tätskikt till konkurrenskraftiga priser. Det tillkommer aldrig några dolda avgifter eller andra obehagliga överraskningar. Vi är en firma du kan lita på med andra ord.

Flera år av nöjda kunder

Vi har lång erfarenhet av branschen och lämnar gärna referenser från tidigare kunder om det är något som önskas. Du kan alltid lita på transparens och att vi för en rad och tydlig dialog. Vi kan också komma med tips på hur du bäst åtgärdar eventuella anmärkningar på besiktningen.

Kompetens inom många områden

Att göra en besiktning kan innehålla många olika moment. Något av det viktigaste vi tittar på är golvlutningen då den är avgörande för att inte få fuktskador i andra rum. Du kan även få hjälp med:

 • Alla typer av slutbesiktningar i våtutrymmen
 • En så kallad trestegsbesiktning
 • En statusbesiktning

En besiktning som uppfyller branschreglerna

Vi ger dig en besiktning med alla viktiga moment som dessutom uppfyller nuvarande branschregler. Våra medarbetare är ständigt uppdaterade på vad som gäller. Vi utgår från Huddinge och jobbar i omnejd på platser som Trångsund, Skogås, Gullmarsplan, Älvsjö, Enskede, Stockholm. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta mer om våra tjänster.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *